Netværksmøder på KY i gang

KY har netop afholdt netværksmøder for alle kommuner, og der er flere på vej i første kvartal af 2020.

Kommunernes Ydelsessystem (KY) har netop afholdt netværksmøder i Aarhus og Roskilde med godt 100 deltagere begge steder.

Under netværksmøderne deltog flere pilotkommuner i et panel, hvor de gav de øvrige kommuner indblik i, hvad de arbejder med, og hvorfor de har meldt sig som ’piloter’. Helle Vinther fra Lolland Kommune opfordrede alle kommuner til at byde ind, når der skal testes og til at stille spørgsmål i øvrigt. “Som pilotkommuner får vi en grundig indsigt i den nye platform, og jeg kan kun anbefale, at kommunerne melder sig til kommunetests af systemet, også selvom man ikke er pilotkommune, da det giver et kig ind i den nye platform og et godt fundament at arbejde videre ud fra”.

Netværksmøderne markerede, at KY-projektet nu er langt med udviklingen af systemet, og at kommunerne så småt skal begynde at arbejde med deres lokale KY-projekter igen.
EG, Netcompany og KOMBIT takker alle for aktiv deltagelse samt mange gode input og kommentarer, som bliver taget med videre i det efterfølgende arbejde.

KY afholder næste gang netværksmøder i løbet af første kvartal 2020.

 

Kontakt

Projektchef
3334 9490